Kawa do ekspresu

Najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego

Mieszanki espresso, czyli najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego. Kompozycje najlepszych kaw z gatunku Arabica lub z dodatkiem Robusty doskonale sprawdzające się w ekspresach ciśnieniowych. Nasza świeżo palona kawa do ekspresu doskonale sprawdza się jako kawa do espresso, americano oraz w kawach mleczn...

Najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego

Mieszanki espresso, czyli najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego. Kompozycje najlepszych kaw z gatunku Arabica lub z dodatkiem Robusty doskonale sprawdzające się w ekspresach ciśnieniowych. Nasza świeżo palona kawa do ekspresu doskonale sprawdza się jako kawa do espresso, americano oraz w kawach mlecznych.

Więcej

Kawa do ekspresu 

7 z 7 artykułów

KAWA DO EKSPRESU CIŚNIENIOWEGO

Najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego to bez dwóch zdań kawa świeżo palona. Chociaż metody parzenia kawy są bardzo różnorodne, to zdecydowanie najpopularniejszą jest zaparzanie jej w ekspresie ciśnieniowym. Zakupiona przez nas kawa do ekspresu ciśnieniowego powinna charakteryzować się najwyższą jakością i przede wszystkim świeżością. Właśnie taką kawę znajdą Państwo w naszej palarni kawy. Oferowane przez nas ziarna wypalane są dopiero w momencie złożenia zamówienia przez klienta. W roli kawy do ekspresu ciśnieniowego doskonale sprawdzą się oferowane przez nas mieszanki espresso, które cechuje różnorodność smaków oraz głębia niezwykłych aromatów. Świetnie sprawdzają się także w roli kawy do biura. Wielbicielom intensywnych smaków proponujemy kawy z dodatkiem Robusty, która zawiera więcej kofeiny i nadaje kawie goryczki, natomiast koneserom łagodnych smaków, jako kawa do ekspresu ciśnieniowego szczególnie polecana jest kawa 100% Arabica. W obu przypadkach nasze mieszanki doskonale sprawdzają się w kawach czarnych, takich jak espresso czy americano, a także z dodatkiem mleka, jak cappuccino. Świeżo palona kawa do ekspresu smakuje wyśmienicie i posiada niezwykły aromat, którego próżno szukać w kawach komercyjnych.