Kawa do ekspresu

Nasze mieszanki espresso to wyjątkowe blendy najlepszych kaw speciality. Kompozycje doskonałych, wysokogatunkowych kaw Arabica lub z dodatkiem Robusty idealnie sprawdzające się w ekspresach każdego typu. Nasze świeżo palone mieszanki - najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego - doskonale sprawdzają się jako w espresso, americano oraz w kawach ml...

Nasze mieszanki espresso to wyjątkowe blendy najlepszych kaw speciality. Kompozycje doskonałych, wysokogatunkowych kaw Arabica lub z dodatkiem Robusty idealnie sprawdzające się w ekspresach każdego typu. Nasze świeżo palone mieszanki - najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego - doskonale sprawdzają się jako w espresso, americano oraz w kawach mlecznych takich jak cappuccino czy latte, w każdym ekspresie ciśnieniowym.

Więcej

Kawa do ekspresu 

6 z 6 artykułów

NAJLEPSZA KAWA DO EKSPRESU CIŚNIENIOWEGO

Najlepsza kawa do ekspresu ciśnieniowego to bez dwóch zdań kawa świeżo palona. Chociaż metody parzenia kawy są bardzo różnorodne, to zdecydowanie najpopularniejszą jest zaparzanie jej w ekspresie ciśnieniowym. Zakupiona przez nas kawa powinna charakteryzować się najwyższą jakością i przede wszystkim świeżością. Właśnie taką kawę znajdą Państwo w naszej palarni kawy. Oferowane przez nas ziarna wypalane są dopiero w momencie złożenia zamówienia przez klienta. W roli kawy do ekspresu ciśnieniowego doskonale sprawdzą się oferowane przez nas mieszanki espresso, które cechuje różnorodność smaków oraz głębia niezwykłych aromatów. Świetnie sprawdzają się także w roli kawy do biura. Wielbicielom intensywnych smaków proponujemy kawy z dodatkiem Robusty, która zawiera więcej kofeiny i nadaje kawie goryczki, natomiast koneserom łagodnych smaków szczególnie polecana jest kawa 100% Arabica. W obu przypadkach nasze mieszanki doskonale sprawdzają się w kawach czarnych, takich jak espresso czy americano, a także z dodatkiem mleka, jak cappuccino. Świeżo palona kawa smakuje wyśmienicie i posiada niezwykły aromat, którego próżno szukać w kawach komercyjnych.